Ontstressen met biofeedback

Dit E-Boek helpt je heel praktisch op weg om te ont-stressen.

Ontstressen met biofeedback Dit boek is bedoeld voor mensen die gemotiveerd zijn om iets te doen aan de negatieve gevolgen van langdurige stress. De meeste mensen weten wel dat stress niet goed voor ze is en dat ze iets zouden moeten veranderen, maar weten niet precies wat en hoe.

Nu kunnen deze mensen met dit e-book uitstekend zelf aan de slag om effectief anders te leren omgaan met stress en positieve veranderingen te weeg te brengen zoals:

  • beter kunnen slapen
  • meer innerlijke rust
  • beter beslissingen kunnen nemen
  • meer energie krijgen
  • betere relaties krijgen
  • een immuunsysteem versterken

Het is vooral geschreven om te gebruiken met je smartphone of tablet (iOS of Android) in combinatie met de Inner Balance App van Heartmath. Je kunt het e-book ook kopen om juist meer te leren over de hartcoherentie methode voordat je apparatuur aanschaft.

In het E-boek “Ontstressen met biofeedback” wordt ingegaan op de oorzaken en symptomen van stress. Vervolgens wordt de achtergrond van hartcoherentie beschreven en wat het precies inhoudt. Vervolgens wordt beschreven wat nu precies HRV (heart rate variability) is en wat je ermee kunt.

In de volgende sectie wordt concreet uitgelegd hoe de biofeedback apps en apparatuur werken en hoe je deze kunt inzetten om een langdurig positief effect te verkrijgen.

Vervolgens worden heel concreet een aantal technieken uitgelegd die je kunt gebruiken om hartcoherentie te bereiken en je stress te verminderen. Er wordt uitgebreid ingegaan op de ademhaling, wat een hele belangrijke factor is. Ook wordt beschreven wat je kunt doen als het niet zo goed lukt om hartcoherentie te bereiken of je stress te verminderen.

Tenslotte wordt ingegaan op hoe je nu eigenlijk vanuit je hart kunt leven en wat je dat nu eigenlijk kan opleveren.

Het zal je verbazen hoe zo’n simpele vaardigheid die je jezelf hebt aangeleerd zoveel positieve veranderingen in je leven kan bewerkstelligen…

Hier kun je “Ontstressen met biofeedback” bestellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*