Vergelijking HRV biofeedback apparatuur

Product
Inner Balance App

Emwave2

Emwave Pro
(was Emwave Desktop)
Emwave Pro PlusEmwave Pro Plus
Prijs Benodigde stekkertje incl. oorsensor: €169,- (Apple Lightning ) of Bluetooth €189,- (iOS én Android)
De app is gratis!
€ 219,- € 319,- €508,20
Omschrijving en bijzonderheden Prachtig vormgegeven App voor iPhone, tablets en Android telefoons. De App werkt samen met een adapter met een oorsensor die los verkrijgbaar is. De App is gratis. Je hebt alleen wel een adapter nodig die je hartslag detecteert.De Inner Balance App heeft veel mogelijkheden, heeft precieze meting, oefengegevens worden bewaard, verschillende oefenniveau’s en instellingsmogelijkheden. Er zit een spelelement in waarmee je een soort punten kunt behalen. De App is gebaseerd op de 20 jaar onderzoek van Heartmath Los mobiel apparaatje met oorsensor dat je onafhankelijk van een computer kunt gebruiken. Er wordt software bijgeleverd waarbij je gedetailleerde grafiek ziet en het verloop van je oefeningen. Je kunt data overzetten naar je computer en je kunt ook direct aan je computer meten. Zeer compleet met spel en meditatiegids Software met uitgebreide en duidelijke HRV-informatie voor onbeperkt aantal gebruikers. Inclusief meerdere spellen.Je krijgt er een Praktijkgids bij. Zeer geschikt voor mensen die er professioneel iets mee willen doen. Software met uitgebreide en duidelijke HRV-informatie voor onbeperkt aantal gebruikers. Inclusief meerdere spellen.Je krijgt er een Praktijkgids bij. Zeer geschikt voor mensen die er professioneel iets mee willen doen.Inclusief 1-minuut HRV meting en uitgebreide HRV meting met langere duur.Professionele rapporten in PDF.
Oorsensor ja ja ja ja
Verschillende oefenniveau’s  ja, 4 niveau’s ja, 4 niveau’s ja, 4 niveau’s ja, 4 niveau’s
HRV grafiek ja ja ja ja
Uitgebreide HRV info ja ja ja ja
Begeleidend e-boek ja, Ontstressen met biofeedback
Biofeedback oefening/spel nee, maar door puntensysteem heeft de App een spelelement ja, meerdere spelletjes en visualisaties. ja, meerdere spelletjes en visualisaties. ja, meerdere spelletjes en visualisaties.
Inclusief software app=software ja ja ja
Data te exporteren naar computer ja, via HeartCloud* ja ja ja
Welk OS iOS en Android Mac en PC Mac en PC Mac en PC
Draagbaar apparaat ja ja nee nee
Batterijen of oplaadbaar oplaadbaar oplaadbaar nvt nvt
Data op te slaan voor aantal gebruikers: 1 1 onbeperkt onbeperkt
Inclusief handleiding geïntegreerd in App ja ja plus Praktijkgids ja plus Praktijkgids
Inclusief Meditatiegids nee ja nee, wel boekje Hartcoherentie-de kracht van emoties nee, wel boekje Hartcoherentie-de kracht van emoties
Inclusief Praktijkgids nee nee ja ja
Fabrikant Heartmath Heartmath Heartmath Heartmath
Online stress management training nee, maar wel HeartCloud* ja, tegen bijbetaling
Inclusief HeartCloud*
nee, maar wel HeartCloud* nee, maar wel HeartCloud*
Te koop bij: Inner Balance Bluetooth adapter kopen Inner Balance Lightning stekker iPhone/iPad kopen Emwave2 kopen Emwave Desktop kopen Emwave Desktop Plus kopen
Video Demo Inner Balance demo Demo Emwave2 Demo Emwave Desktop volgt nog

* Heartcloud is een online data-opslagmogelijkheid van Heartmath, waar gegevens worden opgeslagen en eventueel gedeeld kunnen worden met een Heartmath Coach. Er zit ook veel achtergrondinformatie in en trainingsvideo’s.

0 reacties op “Vergelijking HRV biofeedback apparatuur
1 Pings/Trackbacks op "Vergelijking HRV biofeedback apparatuur"
  1. […] Bekijk hier een uitgebreide vergelijking. […]