Review Kundalini Yoga met Maya Fiennes

Naar aanleiding van dit boek over yoga dat ik van een vriendin heb gekregen, heb ik een Yoga DVD van Maya Fiennes aangeschaft.

Boek Maya Fiennes

Ten eerste is het een heel mooi en prettig vormgegeven boek met duidelijke plaatjes over poses bij Kundalini Yoga en de achtergronden. Kortom de moeite waard, en het wekte mijn nieuwsgierigheid naar de DVD’s van Maya Fiennes. Ik besloot de DVD Detox en Destress aan te schaffen voor een bedrag onder de € 10,- en ben er nu volop mee bezig.

Ik werd prettig verrast. Een rustig beeld met hele prettige muziek, die Maya zelf heeft gecomponeerd en gezongen. Het geheel maakt het oefenen prettig en ik moet ook zeggen, ik merkte gelijk het ontgiftende effect. Mijn taille wordt met de dag slanker en ik merk dat het me ontgift.
De eerste keer vond ik alle oefeningen goed te doen, maar nu na de kerst en het vele eten is het wel een tikkeltje zwaarder. Maar dat is logisch en juist goed voor me!

Hieronder krijg je een impressie van de DVD Detox en Destress:

Op Amazon worden ook haar andere DVD’s veel geprezen, dus die staan nu op mijn verlanglijstje. Wist je trouwens dat verzending van Amazon.de helemaal niet duur is naar Nederland?

Sinds 2007 Stress Management Coach gecertificeerd door Heartmath

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*