Stress oplossing

Coaching bij stressklachten

Mijn aanbod:
  • Ontstressen met biofeedbackEen persoonlijk coachingstraject via Google Duo of Facetime bestaande uit een aantal gesprekken (meestal ongeveer vier) naar behoefte. Ik volg gedurende 2 maanden jouw data (die je vanuit de Heartmath apparatuur met mij kunt delen) en die evalueren we steeds. We communiceren ook per mail.
  • Naar behoefte geef ik je opdrachten zoals het dagelijks bijhouden van bepaalde gegevens. Ik stem dit soort dingen af naar persoonlijke wensen.
  • Je krijgt mijn e-boek “Ontstressen met biofeedback” met de achtergrondtheorie en een e-werkboek met oefendagboek waarin je jouw vorderingen kunt aantekenen. Het werkboek bevat ook een aantal opdrachten die de coaching ondersteunen.
  • Binnen het traject leer ik je verschillende technieken om in het dagelijks leven beter met stress om te gaan en om goed in balans te blijven.
  • Prijs €200,- incl.Btw.

Heartmath apparatuur is noodzakelijk voor deze optie. Dit kan de Inner Balance App zijn, die in combinatie met een smartphone of tablet werkt of de Emwave 2, wat een los apparaat is met software er bij voor de PC of Mac. Bij deze apparatuur kunnen de gegevens via internet met mij gedeeld worden, waardoor ik aanwijzingen kan geven en je kan motiveren om te blijven oefenen. 

Totaalprijs apparatuur met training komt dan op €388,76  (Inner Balance App Adapter €188,76 plus €200,- voor de training)

Voor wie:
Geschikt voor: Iedereen die serieus zijn HRV (stressniveau) wil verbeteren en gedurende 2 maanden dagelijks wil gaan oefenen. Uit onderzoek blijkt dat deze methode het meest effectief is als er minimaal 40 dagen achter elkaar is geoefend, maar omdat niet iedereen hetzelfde is, houd ik een periode van 60 dagen aan.
Voordelen:

niet-goed

  • je veerkracht verhogen door te leren om beter met stress om te gaan
  • je leert een “skill” die je helpt om in je verdere leven beter in balans te blijven
  • discipline om elke dag te oefenen gegarandeerd door het meekijken door coach
  • niet goed, geld terug! Als u geen verbetering van uw stressklachten ervaart, krijgt u uw geld* terug.

*Als u tenminste dagelijks minimaal 10 minuten heeft geoefend gedurende 2 maanden en uw oefendagboek heeft bijgehouden. (Dit geldt niet voor aangeschafte apparatuur).

Twijfel je nog of hartcoherentie met biofeedback wat voor je is? Volg dan eerst deze laagdrempelige online hartcoherentie training.