Wild Divine, biofeedback spellen en trainingen

Wild Divine maakte jaren geleden al een interactief spel dat werkt met biofeedback signalen. Zij ontwikkelen spellen en trainingen gebaseerd op hartritmesignalen en de mate van transpiratie van de vingers. Relaxing RhythmsZo ontwikkelden zij eerst het spel “Journey of the Wild Divine” waarbij je door bepaalde oefeningen te doen een soort tuin kunt ontdekken en steeds weer andere wijze mensen ontmoet en verschillende spellen kunt doen.

Vervolgens maakten ze een prachtige meditatietraining met afwisselend geleide meditaties (o.a. met Deepak Chopra, Dr. Andrew Weil en Dr. Dean Ornish) en andere oefeningen op het gebied van hartcoherentie en mindfullness. Deze training heette eerst Healing Rhythms maar deze naam is later veranderd naar Relaxing Rhythms.

De software is prachtig vormgegeven met prima geluid en video. In deze training zit ook een modus die lijkt op de Heartmath software waarin het patroon van je hartritme zichtbaar wordt.

hartritmepatroonDe hardware van Wild Divine, de IOM-sensor, wordt aangesloten aan 3 vingers en meet zowel de hartslag als de vochtigheid van de huid. Dezelfde hardware werkt met alle verschillende spellen en trainingen. Binnenkort wordt het zelfs mogelijk om samen te spelen via Facebook.

Op dit moment (ik weet niet voor hoe lang) hebben zij een combinatie aanbieding voor $ 299 inclusief verzendkosten voor:

 1. Relaxing Rhythms – Training software
 2. Deepak Choprah’s Secrets of Meditation
  8 audio disks in MP3 format
  • 11 minuten en 31 minuten versie van elke meditatie
  • 14 pagina’s tellende begeleidende gids
  E-book“Meditation in Life, Health, and Happiness”
 3. The Grapher, HRV Biofeedback software
 4. Mindfulness Academy – Mindfullness training
 5. FREE Iom Training hardware

In Nederland komen nog er wel invoerrechten en BTW bij, samen zo ongeveer 23% van het bedrag. Dit wordt meestal door de transporteur geïnd. Maar al met al krijg je hier erg veel waar voor je geld.

Klik hier voor meer informatie

Sinds 2007 Stress Management Coach gecertificeerd door Heartmath

Geplaatst in Biofeedback, Hartcoherentie, Mindfulness, Reviews, Stressmanagement

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*