HeartMath hartcoherentie training bij HBO scholen vergoed

Iedere hogeschool is gebaat bij gezonde en vitale medewerkers. Meer dan ooit investeren hogescholen daarom in de gezondheid van hun medewerkers. Niet alleen om de continuïteit van de organisatie te waarborgen en de arbeidsproductiviteit te verhogen, maar ook om goed werkgeverschap te leveren. Daarom heeft Zilveren Kruis Achmea in samenwerking met de HBO-Raad voor alle hogescholen Livvit ontwikkeld. Livvit bestaat uit een aantal diensten die preventief ingezet kunnen worden om verzuim te voorkomen, diensten die helpen de gezondheid van medewerkers te bevorderen en diensten die helpen bij het reïntegreren van zieke medewerkers.

Zo vergoeden zij nu ook het Heartmath Stress Relief programma voor alle medewerkers van Hogescholen. Als u bij een Hogeschool werkt en geïnteresseerd bent, kunt u het beste even contact met ons opnemen.

Sinds 2007 Stress Management Coach gecertificeerd door Heartmath

Getagd met

1 Comment on “HeartMath hartcoherentie training bij HBO scholen vergoed

  1. Geachte Heer/Mevrouw,

    Als M. Physician Assistant (met NLP achtergrond en) werkzaam als opleider trainer en adviseur bij de masterprogramma’s van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, ben ik zeer geinteresseerd in stressreductieprogramma’s en hartcoherentietraingen (HeartMath). Graag zou ik hier op de werkvloer en eventueel naar onze studenten wat mee willen gaan doen als trainer.
    Komen de master programma’s ook in aanmerking voor vergoeding?

    Met vriendelijke groet,

    Nort Braam

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*