Azumio biofeedback App voor de iPhone

Er zijn al verschillende soorten Apps die gebruik maken van HRV biofeedback, waaronder de hoogwaardige Inner Balance App van Heartmath, die erg nauwkeurig is en veel informatie geeft. Andere goede Apps voor weinig geld zijn de onderstaande Apps van Azumio.


Het onderstaande E-Book “Ontstressen met biofeedback” is een praktische handleiding waarmee je zelf aan de slag kunt om te leren met behulp van biofeedback te ontstressen. Je vindt in dit boek de achtergronden van HRV, hartcoherentie en tools en technieken om je hartcoherentie te verbeteren.

Met het bijbehorende werkboek kun je een 40-dagen programma volgen waarmee je de voortgang van je hartcoherentie oefeningen kunt bijhouden en je per dag opdrachten en oefeningen krijgt die je bewustwording ten opzichte van stress vergroten.

5 reacties op “Azumio biofeedback App voor de iPhone
 1. Rolf schreef:

  Hi, Ik belandde op jullie site na googlen op onregelmatige ademhaling (ik betrap me er op dat ik vaak mijn adem inhoud om dan luchthappend de draad weer op te pakken). Op je site vind ik dit issue niet terug. Verkeerd gesurfd, of toch iets wat wel in het concept van biofeedback past?

 2. Petra Metz schreef:

  Er is nu ook een aardige HRV app voor Android. Deze heet Stress Releaser.
  Zie hier:
  https://play.google.com/store/apps/details?id=com.fangsong.stressrelaser&hl=en

 3. Angelique schreef:

  Goedendag – ik heb een windows telefoon (lumia) en kan hier geen app op vinden die voldoet aan de beschrijvingen. Hebt u tips? Dank vast!

2 Pings/Trackbacks op "Azumio biofeedback App voor de iPhone"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*