Inner Balance App van Heartmath

Een HRV biofeedback adapter aan een smartphone of tablet detecteert je hartslag en berekent je Heart Rate Variability


 • Hartcoherentie iPhone App Inner Balance
  Met een hartcoherentie biofeedback adapter in combinatie met de gratis Inner Balance App van Heartmath maak je van je eigen iPhone, iPad of iPod Touch een volwaardig biofeedback apparaat. Inner Balance is de gratis App die beschikbaar is voor de iPhone, de iPod Touch en de iPad.
  De hardware die nodig is kun je in onze winkel kopen. Er zijn twee verschillende adapters:

  De bovenkant van dit stekkertje is een Lightning stekker
  De bovenkant van dit stekkertje is een Lightning stekker
 • Voor iPhone, iPod of iPad: is er de Lightning biofeedback adapter.  Dit is een stekkertje die met een draad die verbonden wordt aan je apparaat.
 • De Bluetooth adapteris geschikt voor zowel iOS als Android apparaten zoals telefoons en tablets.
Bluetooth Inner Balance adapter
De bluethooth adapter kun je bijvoorbeeld aan je kleding vastmaken.
De  Inner Balance App is prachtig vormgegeven en heeft veel mogelijkheden om zelf dingen aan te passen, zoals muziek die je prettig vindt en een inspirerende foto.
De  Inner Balance App heeft 4 oefenniveau’s, waardoor deze geschikt is voor beginners en gevorderden. De Inner Balance Adapter die bij deze App hoort is te koop in onze winkel inclusief infrarood oorsensor.
Heartmath Inner Balance adapterDe  Inner Balance App heeft een animatie die helpt om een regelmatige ademhaling te krijgen en een soort puntensysteem (Achievements) zorgt ervoor dat je de voortgang van je oefeningen goed kunt bijhouden en een jezelf bepaalde doelen kunt stellen zoals bijvoorbeeld 300 punten per dag halen…
Ik heb een E-Boek geschreven “Ontstressen met biofeedback” waarin ik praktische tools en technieken beschrijf om je hartcoherentie te verbeteren en hoe je hartcoherentie kunt gebruiken om beter te leren omgaan met stress. Het boek is onder andere gebaseerd op het oefenen met deze biofeedback App.

Demonstratievideo van de Inner Balance App:

Zowel de Inner Balance Bluetooth adapter als de adapter met Lightning stekker zijn in onze winkel verkrijgbaar. Naar de winkel

1 Comment on “Inner Balance App van Heartmath

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*