HRV Biofeedback apparatuur

Wilt u hartcoherentie biofeedback apparatuur kopen?

In onze winkel bieden wij verschillende hartcoherentie/HRV biofeedback apparatuur aan. Dit zijn losse apparaten, software en adapters (die met apps werken op mobiele telefoon of tablet) waarmee u uw hartritmepatroon in beeld kunt brengen en hoe u uw HRV (heart rate variability) kunt verbeteren. Een harmonische HRV (heart rate variability) wordt ook wel hartcoherentie genoemd.

Biofeedback hartcoherentiemeter voor individuele gebruikers

Zo is er een los apparaatje om snel en effectief uw stress te meten. Dit apparaat geeft door middel van kleuren aan of u een coherent hartritmepatroon heeft. Uw hartpatroon wordt beïnvloed door uw ademhaling en/of emoties. Dit is de Emwave2 van Heartmath (inclusief software)

Biofeedback hartcoherentie Apps

Met een App voor je smartphone of tablet in combinatie met een biofeedback adapter (deze zorgt er voor dat je telefoon of tablet je hartslag traceert) transformeer je het apparaat tot een volwaardig biofeedback apparaat.

Biofeedback hartcoherentiemeting gericht op professioneel gebruik in praktijken

Deze software kan gebruikt worden om de gegevens van meerdere personen bij te houden en te analyseren. Is bedoeld voor praktijken zoals: huisartsen, fysiotherapeuten, coachingpraktijken etc.

Bekijk hier een vergelijking van de verschillende HRV biofeedbackapparatuur